8 juni 2019
13:00

Mälarhöjdens IK Fotboll 3

Referat: Stuvsta IF 8 - Mälarhöjdens IK Fotboll 3

Vi åkte till Stuvsta för den sista matchen före sommaruppehållet. Denna match hade vi svårt att hitta vårt egna spel. Motståndarna spelade med diamantuppställning och detta har vi haft svårt för även tidigare. Början av matchen var jämn och vi skapade en hel del chanser utan att få till något mål. Stuvsta lyckades göra ett mål före periodpausen. I andra perioden tog Stuvsta över mer och vi hittade inte ytor att spela på. Vi tappade positioner några gånger och Stuvsta drog iväg till 4-1. Killarna kämpade på bra i värmen och gav aldrig upp. I tredje testade även vi att köra 1-2-1 och vi lyckades faktiskt vinna sista perioden med 1-0 för att reducera till slutresultatet 4-2. Det var ovant för killarna men med lite träning kanske detta kan vara en uppställning vi kan prova efter sommaren då den mer liknar sjumannaspel som vi ska spela nästa år. Sista perioden blev vi stundvis ganska hårt pressade men med bra målvaktsspel och samarbetande ramverk lyckades vi hålla tätt bakåt. Vi tar med oss det positiva att vi inte ger upp utan fortsätter att kämpa även om vi ligger under. Vi tar nya tag efter sommaren!